Haberler

Araç Değerlendirme Garajı

UMA (Uğur Motorlu Araçlar A.Ş.) bünyesinde ‘’Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti’’ ilkesiyle 10 yıldır sektörde satış lideri olan Mondial, ‘’Araç Değerlendirme Garajı’’ hizmeti  ile tüm Mondial motosiklet kullanıcılarını talep,beklenti ve önerileri için www.facebook.com/Mondialturkiye sayfasına bekliyor.

Geniş ürün yelpazesi ve sektörünün en büyük müşteri potansiyeline sahip olan Mondial, siz değerli müşterilerine daima kaliteli ürün ve üstün hizmet sunma anlayışı ile başvurularınız uzman kadromuz aracığıyla değerlendirilmeye almaktadır. Değerlendirme garajına ilettiğiniz tüm mesajlarınıza iletişim numaralarınızdan ya da adreslerinizden ulaşılarak memnuniyetinizi en üst düzeyde sağlamak adına, en kısa zamanda ve en hızlı şekilde çözüm önerilerimiz ile geri bildirim sağlamaktayız.  Yapılan görüşmelerimizden sonra başvurularınız titizlikle değerlendirilmekte ve sürekli iyileştirme çalışmalarımız kapsamında deneyimli ekibimiz ile birlikte çözüm aşamalarına gidilmektedir.

Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek ve müşteri beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak adına ‘’Mükemmelliğin Markası’’ olarak her zaman kullanıcılarımızın yanındayız.

25 Ağustos 2015 Salı


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862