Haberler

Araziye Meydan Oku!

Yolun seni götüreceği ve sunacağı tüm sürprizlere karşı Mondial 150 X-Treme Max ile hazırlıklı ol.

150 X-Treme Max, gidecek olduğun tüm yol şartlarına uyum sağlayan güçlü yapısı ve tarzıyla, yolculuğun en keyifli halini yaşatır.

Gideceğin yerlerdeki arazi şartlarına uygun yapısıyla, önüne çıkacak her türlü engeli, çukurları ve zorlu yolları kolayca geçmeni sağlayacak 150 X-Treme Max, güçlü şasi ve amortisör yapısına sahip.

İster hafta içi şehirde kullanımlarında ister hafta sonu gezintilerinde her türlü arazi ve yol şartlarına meydan okuyacağın 150 X-Treme Max, 149 cc’lik motor yapısı hiç zorlamadan güvenle yol almanı sağlayacak; güç ve performansa sahiptir.

150 X-Treme Max ile çıkılan uzun yolculuklarda yol durumundan kaynaklanan titreşimleri balansör sistemli güçlü amortisör yapısıyla absorbe ederek size titreşimi hissettirmez. Güvenli, keyifli ve konforlu sürüş sağlar.

150 X-Treme Max, ön ve arka hidrolik disk fren sistemiyle de doğada ve arazide mükemmel frenleme sağlarken; cross tasarımına uygun 10 lt yakıt kapasitesi ile hedefinize kesintisiz ulaşmanızı sağlar.

Her zaman her ortam da sana keyifli anlar yaşatacak Mondial 150 X-Treme Max, sınıfının liderleri arasında yer alıyor. Sende hayatına eğlence ve keyif gelsin istiyorsan haydi durma harekete geç!

14 Aralık 2016 Çarşamba


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862