Haberler

Trafiğe Takılma, Enerjisine Kapıl

Scooter segmentinin göz alıcı renklerine ve dinamik Mondial 125 NT Turkuaz ile şehri keşfetmeye hazır mısın?

Artan şehir trafiği, şehir içinde park yeri sıkıntıları… Bunların hepsi gideceğin yere geç kalmana, zamanında yetişmesi gereken işlerin aksamasına neden olur. Ama Mondial 125 NT Turkuaz modeline sahipsen bunların hepsi senin için bir eğlenceye dönüşür.

Şehrin caddelerinde, yokuşlarında güvenle yol almanı sağlayan Mondial 125 NT Turkuaz, 125 cc motor yapısıyla yolculuklar eğlenceye dönüşecek.

Günün her saati Mondial 125 NT Turkuaz ile seyahat edebilmen için aydınlatma sistemi ve ikaz lambalarının trafikte fark edilirliği maksimum seviyeye çıkartılmıştır. Gövdeye entegre ön sinyaller, ön gövde üzerine konumlandırılmış farlar, arka stop ve tümleşik arka sinyaller ile tüm dikkatleri üzerine çekeceksin.

Mondial 125 NT Turkuaz’da yenilenen kontak anahtarı kilit sistemi dıştan gelebilecek tehlikelere karşı güvenlik önlemleri de alınmıştır.

Siyah, kırmızı, mavi, beyaz ve gri renk seçenekleriyle gözlere hitap eden Mondial 125 NT Turkuaz, ister günlük kullanımlarınız için ister ticari, ekonomik paket servis taşımacılıklarınız için daima yanınızda.

14 Mart 2017 Salı


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862