Haberler

B Sınıfı Ehliyet İle Kullanılan Motosiklet: 50 REVİVAL

Motorlu Taşıtlar Vergisinden(MTV) muaf olması ve B Sınıfı ehliyet ile kullanıma uygunluğu ile dikkat çeken  50 REVIVAL, 49,6 cc hacimli 7.500 Rpm, tek silindir, 4 zamanlı, hava soğutmalı, 2,3 kW güç üreten motoru, yakıt tüketimindeki tasarrufu, ergonomik tasarımı ve sevimli yapısı ile ehliyet sahibi tüm kullanıcılara hitap eden bir scooterdır.

10 inch alüminyum alaşım jantlara sahip Mondial 50 REVİVAL, ön soğutma kanallı disk fren sistemi ve arka kampana freni ile güçlü ve kullanışlı bir güvenlik sistemi sunar. Bu sayede yolculuklarınız daha güvenli hale gelir.

Şık tasarımlı ve nikelaj çizgi çerçeveli gidonuna entegre edilmiş ön nikelaj farı, ön göğüslük ile tümleşik sinyalleri, arka kuyruk karenajına entegre edilmiş arka stop lambası ve arka sinyalleri ile trafikteki fark edilirliği arttırılarak, hem güvenlik hem de rahat sürüş imkanı sağlar.

Yeni kilit sistemi ile daha güvenlikli ve daha rahat kullanım amaçlanmıştır. Sele altı bagajı açma kademesi de bulunan yeni güvenlik sisteminde anahtar ile tek merkezden kullanım kolaylığı sağlanmıştır.

Geniş ve kaymaz sele tasarımı, sürüşün aksamadan yaşanması için tasarlanmıştır. Sele yapısında konfor ve memnuniyet ön planda tutulmuştur. Yanınızda taşımanız gereken eşyalar için ekstra alan sunan Mondial 50 REVIVAL, yolculuk boyunca en büyük yardımcı olmaya hazır. Arka port bagajı sayesinde de günlük yaşamda sırtındaki yükünü azaltıp hayatın ve sürüşün keyfini sunar. Mondial 50 REVIVAL eşyaların taşınmasını üstlenirken, sen sadece yolculuğun ve sürüşün keyfini çıkar.

26 Temmuz 2017 Çarşamba


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862