Blog

En Çok Tercih Edilen Motosiklet Modelleri

Faydalı Bilgiler
20 Temmuz 2018 Cuma

Bir ulaşım aracından çok yaşam tarzı olarak benimsenen motosikletler, sürücülerin tecrübelerine ve kullanacakları amaçlara uygun seçildikleri takdirde sürüşün keyfini katlar ve güvenli yolculukların kapılarını açar. Arazi şartlarına uygun olan Cross motorlardan şehir içi kullanıma müsait Scooter motorlara ve şehirler arası yolculuklarda konfor sunan Enduro motorlara kadar geniş bir yelpazeye yayılan motosiklet modelleri, farklı amaçlar için değerlendirilmeleri sayesinde hem kadın hem de erkek kullanıcılar tarafından sık tercih edilen araçlardır. Biz de bu yazımızda sürücülerin çokça tercih ettiği motosiklet modellerine değindik.

Scooter Motorlar

Motor sürmeye yeni başlayanlar tarafından kullanılan modellerin başında gelen Scooter motosikletler, şehir içi kullanıma uygun olarak tasarlandıkları için bireysel ve ticari amaçlı değerlendirilebilirler. Hafif olmaları ve düşük cc’li motorlara sahip olmaları sayesinde trafikte kolayca kontrol edilen Scooter motorlar güvenli yolculuklara fırsat tanır. Hem kadın hem erkek sürücüler tarafından tercih edilen Scooter motosiklet modelleri; ufak gezintilerde ve paket taşımada sık kullanılan, yüksek manevra kabiliyetine sahip araçlardır.

Touring ve Enduro Motorlar

Özellikle de uzun yolculuklara çıkmayı planlayan motorcular tarafından sık tercih edilen Touring ve Enduro motosikletler, tasarımları sayesinde konforlu yolculuklar sağlamalarının yanı sıra, güçlü motorları ile de özgürlüğün tadını doyasıya yaşamayı mümkün kılar. Spor ve asi tasarımları ile motor sürmeye başlayan hemen herkesin dikkatini çeken Touring motosiklet modelleri, güvenliği ön planda tutan tasarımları ile şehirler arası yolculukları keyifli hale getirir. Ayrıca güçlü motorları ile dikkat çeken Enduro motosiklet modelleri, asfaltın yanı sıra arazilerde de değerlendirmeye uygun araçlardır.

Cross Motorlar

Doğa ile iç içe sürüşler yapmak ve engebeli arazilerde kolay bir şekilde yol almak için en uygun araçlardan olan Cross motorlar, özellikle de off road aktivite tutkunları tarafından sık tercih edilir. Sportif tasarımları, doğa koşullarına uygun tekerleri ve arazide yol almayı kolay hale getiren daha pek çok özelliği ile motorcunun yaptığı doğa gezisini en keyifli şekilde tamamlamasını sağlayan Cross motosiklet modelleri, engebeli arazilerin yanı sıra, şehir içi kısa mesafelerde de değerlendirilme imkânı bulunan araçlardır.

Chopper Motorlar

Retro tarzın modern dokunuşlar ile bir araya getirildiği Chopper motosikletler; gösterişli bir tasarım ve yüksek performans isteyen kullanıcılar tarafından değerlendirilen modellerdir. Genellikle şehirler arası yolculuk yapanlar, ekip olarak geziler düzenleyenler ve konfor arayanlar tarafından tercih edilen Chopper motosiklet modelleri, koltukta oturur gibi bir pozisyon sağladığı için sürücüleri yormaz. Sergilediği performans-yakıt oranı ideal düzeyde olan Chopper motorlar, başlangıç modellerin yanı sıra profesyonel tasarımları ile de hemen her kesimden insana hitap eder.

« Tüm Makaleler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862