Haberler

Türkiye’nin En Büyük Motosiklet Ailesi 2016’ya Hazır

10 yılı aşkın süredir kendi alanında pazar lideri olan Mondial, Türkiye’nin 81 ilinden iş ortaklarının katılımıyla 2016 Bayi Toplantısını 9-12 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirdi. Farklı motor türlerinde, tasarım ve motor gücüyle dikkat çeken, yeni modeller ilk defa görücüye çıktı.

Kurulduğu günden bugüne müşterilerine yakın olmayı ilke edinen marka, Türkiye’nin hemen hemen her ilinde ve ilçesinde servisleri ve bayileri ile müşterilerine ulaşıyor. 2016 yılında da Türkiye’nin her yerindeki motosiklet kullanıcılarına yenilikleri götürmek için çalışacak Mondial, yeni modelleri ile müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam edecek.

Değişen kullanıcı beklentilerini, ürünlerindeki renk, motor gücü, model ve tasarım değişiklikleriyle modellerine yansıtan Mondial, 2016 bayi toplantısında yeni ürünlerini tanıttı.

Cross tutkunlarının güç beklentisini fazlasıyla karşılayacak olan yeni “X-Treme Max 200” modeli, 197 cc 4 zamanlı motor yapısı ve yolculuk anında ekstra eşya alanı sağlayan güçlendirilmiş arka port bagaj ilavesi ile cross severleri 2016 yılında Mondial mağazalarında bekliyor olacak. .

Toplantıda Mondial’in bir diğer sürprizi ise CG sınıfında oldu. CG modellerinde alışılmışın dışına çıkarak, modelin tasarımını baştan yaratan marka, Black, Silver ve Gold olmak üzere 3 farklı renk seçeneğini kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Touring sınıfında güç arayanların gözdesi olan 125 MH Drift modelinin daha da güçlendirilmiş bir üst versiyonu 150 MH Drift, 10,5 kw yüksek performanslı üstten eksantrikli, balansörlü motor blok yapısı ve 162 cc motor hacmi ile dikkat çekiyor. Modelin ayrıca sesini dengelemek ve estetik görünüşünü güçlendirmek için kullanılan yeni egzozu da dikkat çeken bir diğer ayrıntı.

Aynı serinin yeni üyesi 150 MH Adventure ise yüksek yol tutuşu sağlayan lastik yapısı, 17” jantları ve yeni dizayn far aydınlatmaları ile 2016 yılında Mondial farkını yaşatmaya hazır.

Mondial’in bir diğer yeniliği de scooter modellerinde oldu. MTV muafiyeti olan yeni 100 NT modeli, şehir trafiğinin kalabalığında kolay yol almanız için güçlü şasi ve ergonomik yapısı ile dikkat çekiyor.

Klasik scooter tutkunlarını da düşünen marka, 125 ZNU ailesine kırmızı-beyaz renkli yeni modelini dahil etti.

UMA bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin En Çok Satan Motosiklet markası olan Mondial 2016 yenilikleri ile yine Türkiye’nin motosiklet markası olduğunu kanıtladı.

30 Kasım 2015 Pazartesi

Fotoğraflar


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862