Haberler

Etkisinden Çıkamayacağınız Yeni Enerji: “Mondial X-Treme Maxx 200”

Uğur Motorlu Araçlar bünyesinde 2004 yılından bu yana faaliyetler gösteren ve her yıl yeni başarılara imza atan Mondial 2016 yılında da yeniliklerine devam ediyor. Hem arazinin hem de asfaltın tozunu attırmak için cross modelleri arasına “X-Treme Maxx 200” ürününü dahil etti.

2012 yılında da satışı olan cross modelinin geliştirilmiş versiyonu olan X-Treme Maxx 200’ün, 2016 yılında daha güçlü bir sürüş için hem motor hacmi arttırıldı hem de dış görünümde değişiklik yapılarak daha dinamik hale getirildi.

X-Treme Maxx 200’ün 197 cc’lik, 4 zamanlı, tek silindir, hava soğutmalı ve balansör sistemiyle donatılan motor yapısı, tüm arazi ve doğa şartları düşünülerek 7500 d/d’da 10.5 kw(14 hp) güce çıkarıldı ve motorun yerden yüksekliği doğa koşullarına göre ayarlandı.

Hem şehir içinde hem de doğada çıkacağınız gezilerde kullanılabilecek X-Treme Maxx 200’e sağ ve sol elcik üzerine gövde rengi ile uyumlu rüzgarlık ilave edilerek tasarımındaki bütünlük sağlandı ve olası durumlar için kullanıcısının güvenliği sağlanmış oldu. Aynı zamanda estetik dizayna sahip far korumalığı da çarpma ve düşmelere karşı ön farın dayanıklılığı arttırılmış oldu.

X-Treme Maxx 200’de kullanılan yeşil-beyaz rengin gövde ve karanejlarla uyumu sağlanarak, doğada ve asfaltta tüm dikkatleri üzerine çekecek şekilde dizayn edilmiştir.

Bu yeni X-Treme Maxx 200, doğada iz bırakmayı seven ve şehir içinde pratiklik arayan herkesi Mondial Yetkili Bayilerinde bekliyor.

26 Şubat 2016 Cuma

Fotoğraflar


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862