Haberler

Rx3i Evo ile Kalıplarını Kırmaya Hazır Mısın?

Ergonomik yapısı ve spor dizaynıyla sürücüsüyle mükemmel uyum içinde olan YENİ RX3i Evo, yollarda etkileyici performans ve güç arayan herkesi etkisi altına alıyor.

Genç ve dinamik tasarıma sahip YENİ RX3i Evo, 250 cc, su soğutmalı motor yapısı ile ister asfaltta ister arazide hakimiyetin tamamen sende olduğunu hissettiriyor.

YENİ RX3i Evo’da, önde 19’ jant ve arkada 17’ jant kullanılarak yolculuklarda cesaretine cesaret katarak yol alman sağlandı. Yere sağlam basan YENİ RX3i EVO konforlu ve güvenli seyahatler yaşatıyor.

Tek kişi seyahat etmeyi sevmeyen kullanıcılar için artçı yolcularını da düşünen YENİ RX3i Evo’da, yeni egzoz kapağı tasarımı ile egzozdan gelen sıcaklık en aza düzeyde hissedilmesi sağlıyor.

Yolculuk anında rüzgardan daha iyi korunmanı sağlamak amacıyla kullanılan yüksek ön siperlik camı daha keyifli bir sürüş yaşatıyor.

YENİ RX3i Evo,  tamamen sürücülerini düşünerek, gösterge panelinin sağ tarafına konumlandırılan USB girişi ve sol tarafına konumlandırılan 12 V güç çıkışı ile yolculuk anında GPRS cihazını ve cep telefonunu sarj edebilme imkanı sağlıyor.

Onu tamamlayan tüm bu özellikleri ile asfaltta ve arazide iz bırakmayı sevenlerin tek tercihi YENİ RX3i Evo ile kalıpların dışına çıkmaya hazır mısın?

14 Ekim 2016 Cuma


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862