Haberler

Efsane Seninle

Buccaneer 250i tasarımı ve duruşuyla her gittiğin yerde gözleri üzerinde toplayacak. Otantik cafe racer tarzı ve duruşu ile efsane Buccaneer 250i her yolculuğunda seni yeni bir heyecan bekliyor.

Güçlü 248,9 cc, 4 zamanlı, SOHC ve V-Twin silindir motor yapısı sayesinde her sürüşünde ona daha çok bağlanacaksın. Cafe racer tasarımı ve kusursuz dizaynı ile her bakışında yeniden hayran olacaksın.

Koruma kafesine sahip olmasıyla darbelere karşı dayanıklı olan, yuvarlak dizayn edilmiş ön farları karanlıkta yüksek aydınlatma sağlar. Yine yuvarlak tasarımdaki arka stopları motosiklet dizaynını destekler yapıdadır.

Uzun seyahatlerinizde de rahat edebilmeniz için tasarlanan konforlu, ergonomik yapıdaki selesi yüksekliği ve tasarımı ile Buccaneer 250i’nin otantik yapısını pekiştirirken sürüş sırasındaki motor hakimiyetini de arttırıyor.

Güvenlikten ödün vermeyen Buccaneer 250i dalgalı disk yapısına sahip olması sayesinde daha yumuşak ve daha kısa mesafede durma sağlar. Ayrıca sahip olduğu amortisörleri ile yoldan gelen titreşimleri absorbe ederek yorulmadan daha uzun mesafe sürüş yapabilmeni sağlar.

Buccaneer 250i ile yeni heyecanlara sür.

20 Aralık 2017 Çarşamba


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862