Blog

125’lik Motorlar

Faydalı Bilgiler
31 Ekim 2018 Çarşamba

İki teker üstünde özgürlüğün tadını doyasıya yaşamak ve şehir içi ya da şehirler arası ulaşımlarda seri hareket etmek isteyenleri tercihi motosikletler; 100, 125, 150 ve 200’lük gibi pek çok farklı tarzı ile çeşitli kullanım amaçlarına uygun olarak tasarlanan araçlardır.

Yüksek manevra kabiliyetleri, ekstra konfor sunan yapıları ve amatör ya da profesyonel sürücülerin rahatça kullanabilecekleri tasarımları ile ön plana çıkan 125’lik motorlar; Scooter ve Touring motosiklet modelleri olmak üzere iki farklı şekilde Mondial sayfalarında yer alıyor!

Kaliteli ve Kullanışlı 125’lik Motorlar

Seri hareket etmeleri sayesinde özellikle de şehir içi ulaşımda en çok tercih edilen motosiklet modellerinin başında gelen 125 cc’lik motosikletler; sürücüye ve artçıya ekstra konfor sağlayan ve yakıt tasarrufuna fırsat tanıyarak kullanıcısını ekstra yakıt masrafından kurtaran araçlardır. Bireysel kullanımın yanı sıra kurye ve paket servis gibi ticari işler için de değerlendirilme imkânı bulunan 125’lik motorlar; kullanışlı tasarımları ile eşsiz sürüş deneyimleri edinmeye fırsat tanır. Şehir içi kullanımın yanı sıra, kısa mesafe şehirler arası yolculuklarda da değerlendirmeye uygun şekilde tasarlanan 125 cc motosikletler, aerodinamik yapıları ve şık tasarımları ile sürücüler tarafından beğenilen modellerin başına gelmektedir.

125’lik Scooter Motorlar

Şık ve kullanışlı tasarımları ile hem kadın hem de erkek kullanıcılara hitap eden 125 cc’lik Scooter motosiklet modelleri, özellikle de şehir içi ulaşımda efektif bir şekilde değerlendirilebilecek araçlardır. Kırmızı, mavi, beyaz ve kahverengi gibi farklı renk seçenekleri sayesinde her sürücünün kendi tarzına uygun modele ulaşabileceği 125’lik Scooter motosikletler, geniş ve konforlu sele yapıları ile kullanıcıların muhteşem deneyimler edinmelerine fırsat tanır.

125’lik Touring Motorlar

Sportif ve dinamik tasarımları ile ön plana çıkan 125 cc’lik Touring motorlar, hem şehir içi hem de şehirler arası ulaşımda değerlendirilme imkânı bulunan son derece kullanışlı araçlardır. Sürücünün güvenliğini ön planda tutan fren sistemleri ile sürüşleri daha keyifli hale getirecek olan 125’lik Touring motosikletler, tasarımlarında yer alan arka port bagajları sayesinde de bireysel eşyaları pratik bir şekilde taşımaya olanak sağlar.

Siz de özellikle şehir içi ulaşımda trafikte zaman kaybetme ve park problemi yaşama gibi sorunlar ile karşılaşmak istemiyorsanız, Mondial sayfalarında yer alan 125 cc motorları detaylı bir şekilde inceleyebilir; satış noktalarını öğrenerek beğendiğiniz motosiklet modellerini yerinde görebilirsiniz!

« Tüm Makaleler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862