Blog

Şehir İçi Ulaşımın Vazgeçilmezleri Scooter Motosikletler

Faydalı Bilgiler
18 Aralık 2018 Salı

Motosiklet modelleri içerisinde önemli bir yer tutan ve şehir içi ulaşımda sürücüler tarafından sık tercih edilen Scooter’lar, üretildikleri günden bu yana en çok tercih edilen araçlar olarak ön plana çıkmaktadır. Küçük ve hareket kabiliyeti yüksek tasarımları sayesinde özellikle de trafiğin yoğun olduğu bölgelerde hızlı ve seri bir şekilde yol almaya fırsat tanıyan Scooter motosikletler, pek çok insan açısından şehir içi ulaşımda vazgeçilmez modellerdir. Peki, Scooter motorların şehir içinde sık tercih edilme sebepleri nelerdir?

İşte Scooter motor modellerinin şehir içinde vazgeçilmez olma nedenleri:

Yakıt Tüketiminde Tasarruf Sağlamaları

Scooter motosikletler, 50 cc’den başlayıp 600 cc’lere kadar uzanan farklı pek çok motor hacmine sahip araçlardır. Genel olarak yakıt tasarrufu sağlayacak bir şekilde tasarlanan Scooter motorlar; özellikle de 200 cc’ye kadar hacme sahip olan modelleri ile yakıt tasarrufuna önemli katkılar sağlar. Şehir içinde ticari ve bireysel kullanım için sık tercih edilen ve elektrikli modelleri de bulunan Scooter motorlar, kısa mesafe ulaşımlarında son derece keyifli ve konforlu yolculuklar yapmaya fırsat tanımaktadır.

Trafikte Hızlı Yol Almayı Mümkün Kılmaları

Yüksek manevra kabiliyetleri ve küçük tasarımları sayesinde trafikte hızlı bir şekilde yol almayı mümkün kılan Scooter motor modelleri, ulaşılması planlanan noktalara normal araçlardan daha kısa sürede varmaya yardımcı olmaktadır. Özellikle de İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerde, trafiğin yoğun olduğu belli başlı saatlerde dar aralardan kolay bir şekilde geçmeye fırsat tanıyan Scooter motosikletler, kullanıcılarına şehir içi ulaşımda zaman konusunda büyük avantaj sağlamaktadır.

Hem Kadınların Hem De Erkeklerin Kullanabilecekleri Tasarımda Olmaları

Motosikletler genel olarak ağır araçlardır ve kontrol altında tutabilmek adına büyük bir güç sarf etmek gerekmektedir. Bu yüzden de kadınlar motosiklet kullanımı sırasında çeşitli sıkıntılarla karşılaşabilirler. Scooter motosiklet modelleri ise, diğer araçların aksine hem hafif hem de kolay kontrol edilebilir tasarımlarda oldukları için kadınlar tarafından sık tercih edilmektedir. Farklı renkleri ve hoş detayları ile kadınların dikkatini çeken farklı pek çok modeli bulunan Scooter motorlar, günlük hayatın ve şehir içi ulaşımın vazgeçilmezleridir.

« Tüm Makaleler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862