Blog

Scooterdan Vazgeçemeyenler İçin Yeni 100 NT Turkuaz

Yeni Ürünler
13 Haziran 2016 Pazartesi

Şehir içinde bireysel veya ticari amaçla değerlendirilebilecek olan Scooter motosiklet modelleri, Uğur Motorlu Araçlar A.Ş bünyesinde hizmet veren Mondial markası tarafından motosiklet tutkunları ile buluşmaya devam ediyor.

Kurulduğu ilk günden beri Türkiye’deki motosiklet tutkunlarının gözde markalarından bir tanesi olan Mondial Motor, Scooter motor modelleri bünyesine dahil ettiği 100 NT Turkuaz ile hem kadın hem de erkek motosiklet sürücülerine alternatifler sunuyor.

Şehir İçi Yolculuğun Yeni Adı: 100 NT Turkuaz

Genel hatlarında siyah rengin tercih edildiği 100 NT Turkuaz; detaylarda kırmızı, beyaz ve mavi renk seçenekleri ile üretilmektedir. Kullanıcıların yolculuk boyunca rahat etmelerini sağlamak adına özel olarak tasarlanan geniş ve kaymaz sele yapısına sahip olan 100 NT Turkuaz motosiklet modeli, 97 cc motor hacmi ile şehir içinde hızlı bir şekilde hareket etmeye fırsat tanımaktadır. Yüksek manevra kabiliyeti sayesinde özellikle de trafiğin sıkışık olduğu durumlarda daha seri yol almaya imkân tanıyan bu Scooter motor modeli, sahip olduğu teleskobik ön amortisör yapısı ile de beklenmedik çukurlardan ve bozuk yollardan etkilenmemeyi sağlamaktadır. Güçlendirilmiş arka port bagajı ile kullanıcının yolculuk sırasında yanında bulundurmak istediği ürünleri güvenli bir şekilde taşımasına fırsat tanıyan 100 NT motor modeli, Euro 3 standartlarına uygun egzoz yapısı ile de çevreyi korumayı mümkün kılmaktadır.

Sportif tasarımı ve güven verici havasıyla her gezintiyi keyifli bir yolculuğa dönüştüren 100 NT Turkuaz motor modeli hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için kategori sayfasını ziyaret edebilir; aracı yerinde görmek için ihtiyaç duyabileceğiniz satış noktaları bilgilerine Mondial sayfalarından kolayca ulaşabilirsiniz!

« Tüm Makaleler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862