Haberler

Kalıplarını Kırmaya Hazır Mısın?

250 cc hacme sahip, su soğutmalı, üstten eksantrikli seramik kaplı tek silindir, 4 valf enjeksiyonlu, EFI yakıt sistemli, Balansörlü motor bloğuna sahip RX3i Evo ile gücü doruklarda yaşayacaksın.

Önde konumlanmış büyük radyatör yapısı sayesinde motorun daha hızlı soğumasını ve sıcaklığının daha uzun süre stabil kalmasını sağlar. Bu sayede performansını üst seviyeye çıkararak çok daha uzun süre yol alabilir.

Rx3i Evo aynı zamanda aerodinamik yapısı ile konfordan taviz vermez. Kaymaz ve su geçirmez kumaş kullanılarak tasarlanan ergonomik selesi oturma pozisyonuna tam uyum sağlayarak üstün bir rahatlık sunar.

Önde up-side amortisörler(ters amortisör) kullanılarak yoldan gelen darbeler elimine edilerek yol tutuş özelliği ve konfor artırılmıştır. Arkada kademeli, ayarlanabilir ve güçlendirilmiş tek amortisör yapısıyla konforlu ve rahat sürüş sunar.

Yeni RX3i Evo’da gösterge panelinin sağ tarafına USB girişi ve sol tarafına 12 V güç çıkışı konumlandırılmıştır. Bu sayede kesintisiz bir enerji sağlanarak sürüş esnasında elektronik cihazların şarj edebilme imkanı sağlanmıştır.

Rx3i Evo tüm günlük ve uzun mesafe yolculuklar için rahatlık düşünülerek tasarlandı. Büyük boyutlu ön siperliği sayesinde rüzgar daha iyi kesilerek sürüşün kolaylaşması sağlanmıştır. Aynı zamanda ön siperliği Rx3i Evo’nun tasarımına tam uyumlu şekilde dizayn edilmiştir.

O-Ring zinciri motordan gelen gücü net bir şekilde tekerleğe ileterek küçük gaz dokunuşlarına dahi tepki verecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca motordan gelen gücü olduğu gibi tekerleğe ileterek güç kaybının önüne geçmiştir.

Rx3i Evo ile her zaman ki sıradan yollar artık daha farklı, daha keyifli olacak; çünkü Rx3i Evo gücü zirvede hissetmen için üretildi.

20 Aralık 2017 Çarşamba


Tüm Haberler
SOSYAL MEDYADA

Mondial resmi sosyal medya sayfaları üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

E-BÜLTEN KAYIT

Mondial E-Bülten'e kayıt olarak Mondial ile ilgili yeniliklerden ve gelişmelerden haberdar olun.

TÜKETİCİ DANIŞMA HATTI

Merkezimiz ile iletişime geçerek tüm sorularınız için yardım alabilirsiniz.

444 80 850 800 448 3 862